IM BACK

Jag vet att jag inte har uppdaterat och ska jag vara helt ärligt så har det varit avsiktligt. Funderade på att lägga ner bloggen helt totalt men jag ser ändå att trogna läsare har stannat kvar. Kärlek till er. Hur som helst är jag tillbaka, tror jag iallafall.
Moa är här och vi ska ha vår traditionella "chill" dag. Sjukt skönt när jag och min kompis Darling höll i ett halloweenbarn-kalas igår. Gud vad barn kan skrika alltså. Har inte träffat min kära kompis Darlington på ett tag så det var verkligen uppskattat. Har saknat den bruden som bara den.
Nu ska jag och Moa fortsätta dricka cola och kolla på scooby doo, lol!



Jag, Moa och vår bästa vänn cola :D

Snart smäller det

geografiprov om ca 30 minuter. Wish me luck!

exogena?

Sitter och pluggar geografi.. har somsagt prov imon. Denna dagen har vell inte varit på topp. Jäkligt rolig skoldag med Martina och Rebecca men någonting har lixom lurat i bakgrunden. En sak är min nya sadel på cykeln. Jag har blåmärken på innelåren pga att den är så omjuk. Man får ju lixom vara lite rädd om livet man har där nere haha. Kände att det blivit dåligt med "personliga" bilder så hur mycket jag än hatar det så kommer jag att lägga upp dem. Ha en kanonbra kväll! Puss





VILL SOVA!!...




... måste plugga -.-



Katten min gör det inte lättare.. han ligger och sussar så gott.. JAG VILL SOVA!!!

Studytime

Sitter i skolan och har strax idrott. Orientering (Y) greaaaaat.. Imon och på onsdag har vi geografiprov och på fredag har vi engelskaprov. Vi har även två uppgifter och två uppsatser att skicka in. En krönika på svenskan, en psykolgi uppgift, en SO uppsats med fältstudie och en NK uppsats. Förstår ni nu varför jag aldrig uppdaterar? Som grädden på moset kör vi även igång med vårt idrottsprojekt denna veckan. Jag ska träna yoga två gånger i veckan samt simma en gång i veckan.. När ska jag få tid till wow? hallå?

Cooler than me



Tja bloggen! Fortfarande sjuk.. suck.. Skulle verkligen uppskatta lite filmtips osv. Gärna lite musiktips också. Har lyssnat sönder på ^denna^ låten hela dagen. Ska plugga och då behövs verkligen bra musik.
Vad ska ni göra denna fredag?